Experts met een passie voor foodservice

Het Foodproof team is als een goed recept. Heel verschillend en elk heeft zijn eigen expertise. Terwijl Marc een uitdagend parcours in sales en general management achter de rug heeft, heeft Wim zich gespecialiseerd in alle aspecten van marketing. Carolien brengt massa’s ervaring in shopper marketing en B2B activatie mee en combineert online – en offline ‘touchpoints’ voor meer resultaat. Thierry is oprichter van GreatScott! en is de beste digitale foodservice strateeg. Frank heeft de algemene leiding over Growzer en is de beste in Horeca management en lokale activatie.

Marc Waelbers

Mijn passie voor foodservice komt uit de rijke wereld van eten en drinken, het plezier van gastvrijheid en de voortdurende uitdaging om te blijven bouwen aan een steeds professionelere sector. Ik hou ervan om business plannen te vertalen naar concrete oplossingen.

 

 

Stuur Marc een bericht

Wim Van Nuffel

Foodservice staat voor beleving, de consumenten emotioneel inpakken, genieten van smaak, sfeer en gezelligheid. Met andere woorden de ideale voedingsbodem om meerwaarde te creëren. Het vertalen van die meerwaarde naar succesvolle communicatie is mijn ding.

 

 

Stuur Wim een bericht

Carolien Plevier

Na reeds 15 jaren in België blijf ik nog steeds geboeid door de rijkheid van de Belgische keuken. Wat we hier bieden, is uniek in de wereld. We mogen er best wat meer mee uitpakken en daar werk ik aan mee. Ik leg met plezier de link tussen marketing en salesresultaten.

 

 

Stuur Carolien een bericht

Thierry De Vynck

Met de ontelbare marketing mogelijkheden vandaag is het soms moeilijk om door het bos de bomen te zien. Nochtans zijn de marketing challenges in foodservice zeer herkenbaar. Met de juiste focus, strategie en techniek zorg ik met Great Scott! bij Foodproof voor communicatie die resultaat oplevert.

 

 

Stuur Thierry een bericht

Frank De Meulder

Al meer dan 30 jaar ben ik actief als bedrijfsleider, en oprichter van de BRA, in de Belgische Horecamarkt. Ik weet als geen ander waar de uitdagingen voor ondernemers liggen. Passie voor foodservice combineer ik met data. Digitale tools als Growzer en Aapi zorgen voor gedegen bedrijfsvoering. Die inzichten brengen de kennis voor onze klanten. En mijn netwerk zorgt voor het nodige bindmiddel in alles wat we organiseren.

 

 

Stuur Frank een bericht

Foodproof werkt met een steeds groter team aan specialisten en partners. De juiste invulling op het juiste moment is waar we in geloven. Ook onze partners zijn essentieel in het bereiken van onze doelstellingen. Die combinatie zorgt voor vuurwerk. Gepassioneerde experts die mee aan jouw business bouwen.

Onze partners

Contactinformatie

Op zoek naar intelligente oplossingen voor jouw foodservice business? We zitten met veel plezier binnenkort bij je aan tafel. Reserveer een plaats in onze agenda en maak zelf kennis met onze passie en expertise.