Foodproof heeft voor het verbeteren van innovatie management een eigen plan van aanpak. Het gehele proces van inventarisatie tot aanpassing van het management proces is uitgewerkt. Door onze hands-on aanpak en met jouw doelstelling voor ogen, gaan we elk onderdeel op maat van jouw project invullen. Maar indien gewenst, werken we zeker ook op losse onderdelen of helpen we je team met de eigen invulling daarvan.

InzichtenKwalitatieve en kwantitatieve informatie die inzichten oplevert als basis voor foodservice innovatie.WorkshopsFoodservice werksessies over innovatieprocessen, nieuwe producten, nieuwe markten en innovatiemanagement.Praktische hulpHulp in foodservice innovatie en new business development door specialisten met vele jaren ervaring.Project managementToegewijde foodservice projectmanagers die in jouw team meewerken aan innovatieprojecten.

Inzichten

Bij Foodproof gaan we graag op zoek naar relevante informatie. Wij luisteren naar de verschillende stakeholders, pluizen uw kast met marktstudies uit en verzamelen kwalitatieve en kwantitatieve data. Wat leeft er in je team, bij de professionele gebruiker en bij de consument? Welke nieuwe trends kunnen je vooruit helpen? Welke marktcijfers zijn belangrijk voor jouw marktpotentieel? Door te analyseren verwerven we nieuwe, relevante inzichten in jouw markt. Indien nodig doen we zelf marktonderzoek of checken we bij onze foodservice community. Hierdoor worden jouw uitdagingen tastbaarder en daar gaan wij concreet mee aan de slag.

Workshops

Op basis van beschikbare inzichten of onze eigen onderzoeken organiseren wij interactieve workshops. Tijdens zo’n sessie zullen we samen stilstaan bij de verschillende aspecten van jouw foodservice business. Na een inspirerende denkoefening weten we welke initiatieven kansen bieden om je foodservice business te doen groeien. Hier bouwen we vervolgens op. Deze ‘opportuniteitsgebieden’ toetsen we aan je strategie en je organisatiemogelijkheden zodat duidelijk is hoe je hiermee verder kunt. De inhoud van de workshops is aangepast aan je organisatie en specifieke business case.

Praktische hulp

In sommige situaties is het verstandig om even een stap terug te zetten en hulp in te roepen van specialisten. Met meer dan 40 jaar nationale en internationale ervaring in foodservice marketing, sales en general management hebben wij de juiste kwaliteiten in huis om je met een frisse visie te helpen en je nieuwe plannen om te zetten in praktische stappen. We denken graag mee en geven je advies of tools om meer uit je innovatieproject te halen en je doelstellingen te bereiken. Ook bieden we hulp bij specifieke new business cases. Dit kan zowel op basis van een vaste afspraak of in functie van de specifieke vraag.

Project management

Het inzetten van een Foodproof projectmanager kan de oplossing zijn wanneer je kampt met een gebrek aan tijd of mensen. Foodproof projectmanagers hebben naast een grote passie voor foodservice ook de juiste vaardigheden om samen met jouw team de afgesproken resultaten te realiseren. Ze hebben geen louter adviserende rol maar implementeren, voeren uit en reiken de juiste tools aan. En dat heel dicht bij jouw team. Op die manier kun je succesvol je foodservice business innoveren en daarna zelf verder aan de slag.

Meer weten over innovatie management?

Hoe kunnen wij je helpen bij innovatie management? Nood aan praktische hulp bij één of meerdere onderdelen? Wil je een workshop om de innovatie management processen in vrag te stellen? Of heb je een management optimalisatie waar je over wil sparren? Marc en Wim zitten met veel plezier binnenkort bij jou aan tafel . Reserveer een plaats in hun agenda en maak zelf kennis met hun passie en expertise