Horeca België in 2022

Foodproof organiseert een open workshop en netwerklunch en gaat op zoek naar de kansen voor de Belgische Horeca in 2022.

De Belgische horeca verandert met rasse schreden. Digitale toepassingen, buitenlandse toetreders en een gewijzigd overheidsbeleid zijn nog maar enkele veranderingen die een grote impact op de sector hebben. Jonge ondernemers staan op en nieuwe kansen bieden zich aan.

 

Maar welke kansen zijn er dan? Is ‘data the next big thing’ in Horeca? Hoe zit het met het gedrag van consumenten? Waar moeten we op inspelen inzake communicatie? Welke technologie zal een impact hebben in 2022? En hoe zal het landschap er op vlak van logistiek uitzien?

 

Samen met enkele horecaspecialisten, gaan Wim en Marc in een open workshop voor max. 20 deelnemers op zoek naar de Horeca opportuniteiten voor 2022. Sales- en marketingprofessionals in foodservice uit productiebedrijven, dienstverleners en formules inspireren elkaar tijdens deze werksessie en afsluitende netwerklunch.

 

De Belgische Horeca in 2022 open workshop en netwerklunch vindt plaats op 4 oktober te Antwerpen. Check de details en schrijf je in.