Home

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen jou je weg in foodservice uit te bouwen.

Hoe vaak blijven al die nieuwe ideeën liggen? Hoe vaak stuit je op een ‘ja, maar…’?
En dat terwijl de sector steeds sneller innoveert.
Dat kunnen wij veranderen.

In mooie woorden klinkt dat dan als volgt: Foodproof is een innovator met zin voor ondernemen en een hands-on mentaliteit. In de praktijk wil dat zeggen dat we niet gaan slapen voor we jouw nieuwe ideeën in praktijk hebben omgezet. Of nog beter, voor we jouw business hebben doen groeien. Met onze unieke aanpak gaan we gegarandeerd voor meer resultaat. Dat doen we door meer ‘goesting’ en focus op innovatie binnen te brengen in jouw bedrijf. Of je nu een nieuw marktsegment wilt aanboren of op zoek bent naar concrete innovaties voor je merk, Foodproof vat de koe bij de horens. Geloof ons trouwens vooral niet op ons woord en ontdek onze referenties.

[dt_button size=”big” link=”/hoe-wij-werken” target_blank=”false”]Ontdek hoe we te werk gaan [/dt_button]

Wie zit er achter Foodproof?

Maak kennis met de Foodproof-experten. Marc Waelbers en Wim Van Nuffel combineren hun jarenlange expertise met passie voor ondernemersschap in foodservice business. Samen laten ze zich bijstaan door een netwerk van project managers en specialisten.

Wim Van Nuffel
&
Marc Waelbers

[dt_button size=”big” link=”/wie-zijn-wij” target_blank=”false”]Ontdek wie wij zijn [/dt_button]

Wat is de essentie?

[dt_benefits_vc image_background_size=”64″ image_background_paint=”custom” image_background_color=”#ffffff” image_hover_background_paint=”custom” image_hover_background_color=”#f2f3f3″ icons_size=”48″ icons_paint=”accent” icons_hover_paint=”accent” header_size=”h3″ content_size=”normal” number=”3″ animation=”fadeIn” category=”home”]

Contactinformatie

Op zoek naar intelligente oplossingen voor jouw foodservice business? We zitten met veel plezier binnenkort bij je aan tafel. Reserveer een plaats in onze agenda en maak zelf kennis met onze passie en expertise.

[dt_button size=”big” link=”/contact” target_blank=”false”] Contacteer ons [/dt_button]