Het Foodproof trendrapport 2019 is beschikbaar! 

Als professional in foodservice kan het nooit kwaad om te kijken naar de laatste trends. Bij Foodproof verzamelden we 10 consumententrends en 5 trends bij professionals.

 

Trends zijn vaak een ideaal startpunt bij het zoeken naar kansen, het bepalen van een merkpositionering of het invullen van contentonderwerpen. Maar ook innovatieprojecten en nieuwe route-to-market cases hebben baat bij een analyse en een bespreking van trends. Foodproof kan desgewenst helpen. We hebben voor elk van deze vraagstukken een model en een bewezen aanpak. Trends maken daar zeker een deel van uit.

 

Hoe kan jij het Foodproof trendrapport 2019 ontvangen? 

0 Voor klanten van Foodproof

Als je reeds klant bent bij Foodproof dan hoef je niets te doen. Je ontvangt heel snel het trendrapport in je mailbox. Is dat nog niet gebeurd? Vul het contactformulier in en voor je het weet, is dat rapport van jou.

0 Nog geen klant van Foodproof?

Geen probleem. We bezorgen je het trendrapport met plezier. Echter, in het afgelopen jaar werden we meermaals slachtoffer van het gebruik van onze informatie zonder enige bronvermelding of goedkeuring. Daarom vragen we je om ons een zelf gekozen bijdrage te betalen voor het rapport en ons je gegevens te bezorgen. Je mag dus helemaal zelf kiezen en invullen hoeveel jouw dit trendrapport waard is. Tenslotte hebben wij er wel heel veel tijd in gestoken. En word je ooit klant bij Foodproof, al is het voor 1 workshop, dan trekken we dat bedrag graag af van je budget. Klik hier en vraag je trendrapport aan.