Foodservice Community Scan

Kennis delen is succes vermenigvuldigen! Onder dit motto zag de Foodservice Community het levenslicht. Het is een uniek initiatief in de Belgische foodservice sector dat gestart is met een online platform. Iedereen die actief is in de foodservice markt kan er informatie vinden en delen. Pakweg 6 maanden na de start, kent het platform vele ambassadeurs, grote fabrikanten als founding partners en vele honderden ondernemers die geloven in het delen van kennis. Het resultaat is alvast een allereerste rapport, de Foodservice Community Scan.

 

Foodproof, Touch Activation Marketing en Alert Marktonderzoek hebben het geloof dat door het delen van kennis de Foodservice markt in België de noodzakelijke stappen kan zetten in een verdere professionalisering. Samenwerken in de keten en kennis delen om vooruit te komen, is waar de initiatiefnemers op inspelen. Vandaag zijn groothandelaars, fabrikanten, ondernemers, cateraars, media en vele andere professionals in foodservice nog te veel met eigen informatie bezig. Het actief stimuleren van het delen van inzichten doorheen alle schakels van de foodservice keten, moet bijdragen tot meer succes. Het online Foodservice Community platform is de start van een sterk groeiende groep overtuigde vakmensen.


community2

De passie voor lekker eten en drinken is wat de oprichters, ambassadeurs en partners van de Foodservice Community dan ook met elkaar verbindt. Maar allemaal vinden ze het vooral erg belangrijk dat de sector zijn typisch Belgische bourgondische karakter niet verliest. Op basis van de informatie van de vele ondernemers uit het Foodservice Community panel werd het eerste officiële kwartaalrapport, de Foodservice Community Scan, gepubliceerd. Een rapport boordevol informatie over waar professionals in foodservice van wakker liggen.

 

Het rapport kost slechts € 2.500, of minder als je partner wordt, en geeft veel inzichten in waar operators in horeca en catering van wakker liggen. Download hier gratis een preview of vraag meer info over de Foodservice Community Scan en de partnermogelijkheden.