Een nieuwe Foodproof website voor nieuwe inzichten in de foodservice

Het is je vast niet ontgaan: sinds vandaag steekt Foodproof in een gloednieuw jasje. In een wereld waar iedereen zich presenteert als expert is het niet meer evident om de juiste informatie bij de geschikte partner te vergaren. Dankzij Foodproof blijft jouw vraag niet langer een onopgelost vraagstuk. Met de nieuwe website willen wij je nog beter helpen om je business bij te sturen, te optimaliseren en zelfs te hervormen. Hieronder geven we je vijf redenen waarom onze website jou helpt, maar ontdek het vooral zelf!

Op maat gemaakte aanpak

Of het nu gaat om productinnovatie of het uitrollen van een merkstrategie, wij zorgen voor een plan van aanpak dat afgestemd is op jouw foodservice business. Met onze hands-on mentaliteit onderzoeken wij wat er leeft binnen jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij het probleem duidelijk benoemen en de uitdagingen voor jouw bedrijf in kaart brengen.


De experts van Foodproof

Marc en Wim zijn het brein achter Foodproof. Dit dynamisch duo combineert sales en marketing met een passie voor foodservice. Samen laten ze zich bijstaan door een netwerk van experts en gespecialiseerde projectmanagers.

Ontdek de Foodproof-experts

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de foodservice sector? Dankzij de blog zorgen Marc en Wim voor het meest recente nieuws, tips & tricks en nieuwe business cases. Ook via de nieuwsbrief krijg je verse Foodproof-nieuwtjes. Voortaan hoef je dus niets meer te missen!

Lees de Foodproof-blog


Reserveer een plaats in de Foodproof-agenda

Ben je benieuwd naar de passie en drijfkracht van Marc en Wim? Denk je dat zij de geknipte mannen zijn om jouw foodservice business een nieuwe boost te geven? Reserveer voortaan moeiteloos een plaats in hun agenda. Zij luisteren naar jouw noden en buigen deze om in nieuwe opportuniteiten voor jouw business.

Contacteer Marc & Wim 

Op alle mogelijke devices

Waar jij ook bent en wanneer je maar wilt, kun je de Foodproof website op al je apparaten optimaal bekijken, 24/7, en dat zowel op pc, laptop, smartphone of tablet.

Kortom, Foodproof helpt jouw foodservice business groeien. Ontdek het vooral zelf!